Supervision

Jeg tilbyder supervision til psykologer og andre der arbejder inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske felt. Jeg tilbyder både individuel supervision og supervision i gruppe. Supervision kan være mhp. faglig udvikling eller håndtering af konkrete arbejdsmæssige problematikker. Jeg har mange års erfaring fra psykiatrien. Jeg har erfaring med både voksne, unge, børn og familier og både i ambulant regi og på sengeafdeling.

Jeg er godkendt specialist og supervisor i psykoterapi for voksne i Dansk Psykologforening og Dansk Psykiatrisk Selskab.

Supervisionen er på psykodynamisk grundlag, men jeg tager også udgangspunkt i andre teoretiske retninger når det er relevant.

Gruppesupervision for psykologer på vej mod autorisation

Gruppen vil bestå af 4-5 psykologer.

Datoer og forløb efter aftale.

Supervisionen er på psykodynamisk grundlag, og vi arbejder også med andre teoretiske tilgange, når det er relevant i forhold til de supervisionssager og temaer der bringes op. I supervisionsgruppen er det muligt at bringe udrednings- og behandlingssager op samt eventuelle udfordringer i forhold til samarbejde med kollegaer, ledere og samarbejdspartnere og det at finde sig til rette som psykolog. Vi tager afsæt i de udfordringer og problemstillinger som er aktuelle for deltagerne.

Kontakt mig gerne for mere information!